Ky djalosh këndoi për vëllain e tij të vdekur, reagimi i publikut do ju lë pa fjalë… (Video)

Juria e X-Factor, gjithmonë ka pasur lloje të ndryshme të performancave. Në mesin e atyre që kanë mahnitur jurinë, ka pasur edhe të atilla performanca prej të cilave juria është shkrirë së qeshuri
Në performancat vetëm para jurisë, për t’u zgjedhur në hapat më tutje, pra që të dalin para një publiku të tërë. Bëhet fjalë për një djalosh i cili i kushtoi këngë vëllait të tij të vdekur, reagimi i publikut dhe jurisë është tepër emocionues.Për më shumë ndiqeni videon më poshtë!

 

Loading…