Ky eshte avioni me i sigurt dhe me i shtrejte ne Bote

Presidenti i zgjedhur Donald Trump ka shkaktuar debate së fundi në SHBA me deklaratën e papritur se do të anulonte gjeneratën e re të Air Force One, për të cilin do të kishte një kontratë prej 4 miliardë dollarësh me Boeing.

Kompania po zhvillon kërkimet rreth avionit të ri, por megjithatë, Trump ka në kokë të tjera ide.

Ai kërkon të zëvendësojë avionët e vjetër luftarakë amerikanë dhe t’i zëvendësojë ato me të ri.

08D_AIR FORCE ONE Cutawaya2-115a3-112a5-95a6-78a7-4a8-58a9-46a11-3a13-19a14-13a17-4a19-4a20-4