Ky është bunkeri i Gruevskit i ndërtuar në Qeveri

 

Në ndërtesën e Qeverisë në kuadër të punimeve ishte ndërtuar edhe një bunker i veçantë në Qeveri, në formë të një dhome me xhama të blinduar, dyer të blinduara dhe materiale të tjera. Këtë e pasqyron edhe video në vijim e emisionit 360 shkallë në Tv Alsat-M.