Ky është kryetari i ri i Shkëndijës së Tetovës – DOKUMENT

Në Regjistrin Qendror të Maqedonisë tani më nga dita e djeshme edhe zyrtarisht është shkruar se kryetar i ri i KF Shkëndijës në vend të Abdylmenaf Bexheti është Agim Kurtishi nga Tetova njëherit shef i kabinetit të presidentit të Ecolog – Lazim Destani, njofton portali Shqipmedia.                             Poashtu jozyrtarisht merret vesh se Drejtor Sportiv të klubit do të emërohen ish lojtarët e njohur tetovarë Harun Isa dhe Skender Jonuzi.