Ky është NEW BORN-i i ri, gati për vizitorët (Foto/Video)

Obelisku “New Born”, simbol i pavarësisë së Kosovës, në nëntë vjetorin e lindjes së shtetit, ka ndërruar ngjyrë dhe formë.

Ka ndryshuar formë, meqë dy shkronja, N dhe W janë shtrirë për toke, si shenjë kundërshtuese ndaj ndërtimeve të mureve ndarëse.

“No Walls” (Jo mure) është mesazhi i sivjetme i New Born-it.