Ky është njeriu i cili kërcënoi se do ta granatojë qeverinë e Maqedonisë! (Video)

Strashno Jovanov nga Sindikata e Pavarur për kamiona transportues është njeriu i cili para tre ditëve kërcënoi se do ta granatojë qeverinë. Ai thotë se ishte i revoltuar nga injorimi i marrëdhënieve të qeverisë ku sipas tij e mbështet mafinë urbane e cila dëshiron t’ia merr parcelën kamionistëve për të cilën sindikata ka marrëveshje për qeverisje afatgjate, njofton 24Vesti

‘Kjo marrëveshje nuk është raketë, kjo është bombë atomike. Kur atëherë, qeveria e cila do të mbështesë eliminimin e kësaj marrëveshje dhe moszbatimin e saj, do të shkatërrohet’, thotë kryetari i Sindikatës së pavarur Makam Trans, Strashno Jovanov.

Jovanov thotë se para tre ditëve pasdite është paraqitur në 192 dhe thotë se për 16 minuta dy raketa do të ndezen drejt ndërtesës së Qeverisë së Republikës së Maqedonisë për ta zhdukur, por personalisht është prezantuar. Policia siç thotë e ka kërkuar madj pas disa orëve.

‘Unë kam lënë hapësirë dhe me paraqitje telefonike të më pyesin se çka mendojë për atë. Unë nuk kam ujë në sy, dhe jo më raketa. Jam paraqitur në 192 dhe nuk më janë paraqitur’, thotë Jovanov.