Ky është numri i saktë i popullsisë në botë (VIDEO)

Afro shtatë miliardë e gjysmë është numri i popullsisë në Tokë, transmeton Klan Kosova.

Është faqja e UNILAD që prezanton numrin e njerëzve në botë, në kohë reale.

Aty paraqiten edhe lindjet brenda ditës, që janë afro 250 mijë dhe vdekjet që janë pak mbi 100 mijë.

Nga kjo del se brenda ditës popullsia në botë është rritur për afro 150 mijë.

Në videon e mëposhtme mund të shihni se si ndryshojnë shifrat nga çasti në çast.