Ky është urimi emocional i Tunës për ditën e fëmijëve (FOTO)

Këngëtarja Tuna Sejdiu e cila para pak ditësh u bë nënë , duke sjellë në jetë djalin “Tianin”

Ajo ka një urim për fëmijët në ditën ndërkombëtare të tyre.

Lumturia më e madhe e një fëmije është të dimë se ai është i dashur! Urime dita e fëmijëve”, ishte urimi i

Tunës përkrah një fotografie ku shihet bashkë me djalin e saj Tianin.
Tuna dhe Patris Berisha  po e shijojnë çdo moment me voglushin.