Ky është vendi ku është e lejuar të bësh seks në plazh (FOTO)

Lajmet që disa çifte kanë kryer marrëdhënie seksuale në plazh kanë marrë dhenë. Madje çiftet në fjalë edhe janë ndaluar nga policia. Por në Shtet e Bashkuara të Amerikës ekziston një vilë luksoze, ku çiftet mund të kryejnë marrëdhënie pa asnjë lloj problemi në plazh.
Vila luksoze ndodhet në Jamaica, St. Martin në Meksikë dhe aty çiftet janë të lirë të bëjnë çfarë të kenë dëshirë në plazh.

Paketa e pushimeve ka të përfshirë edhe kryerjen e marrëdhënieve seksuale në vaskë dhe nëse çiftet e tjera ju shikojnë nuk ka asnjë lloj problemi sepse askush nuk do t’ju kallëzoj apo bëj foto.

Një natë në këtë vend kushton 1749 dollarë dhe brenda këtij çmimi janë të përfshira edhe darkat romantike.