Ky ishte tërmeti i fundit në Shkup prej 3.1 shkallë, nuk do ketë më tërmmete tjera.

Nga instituti seizmologjik ne Shkup njoftojne se termeti i sotshem qe goditi Shkupin me intensitet prej  3.1 balle ishte nje aftershock dhe se ky eshte termeti i fundit pas shume dridhjeve te nje pas njeshme qe goditen Maqedonine. Ata njoftuan se toka eshte qetesuar dhe se nuk do te kete termete tjera./antpress