La profesionin e avokates, ja me çka merret tani (FOTO +18)

Kjo avokate vendosi që të braktiste profesionin për të punuar si…punonjëse seksi.
Claudia de Marchi, 34 vjeçe deklaroi se ajo kishte më shumë qejf që të arrinte në orgazëm dhe të paguhej, sesa të merrej me ligje.

Ajo u transferua në kryeqytetin Brazilia si kurtizane luksoze.

Një nga arsyet e largimit ishte që t’i qëndronte larg ligjit të kapur nga meshkujt.

Claudia tha se ajo më në fund ishte liruar nga meshkujt dhe kishte ëbrë 120 mijë dollarë vitin e kaluar.