Labinot Tahiri hap fushatën zgjedhore më 7 qershor

 

Kandidati për deputet i koalicionit LDK-AKR-Alternativa, Labinot Tahiri do ta hap fushatën zgjedhore më 7 qershor në Ferizaj.

Sipas një njoftimi në hapjen e fushatës e cila do të bëhet në restorant “Fitorja”, duke filluar nga ora 21:00, do t’iu argëtojnë 2 ton, grupi Fama, Xhela, Valon Bytyqi, Dorandd etj.

“Ftohen të gjithë përkrahësit dhe simpatizantët e Labinot Tahirit nga të gjithë trojet shqiptare që të marrin pjesë në hapjen e kësaj fushate”, thuhet në njoftimin e AKR-së.