“Lagja e Trimave”, fillojnë seancat e hapura për opinionin

Pas shumë seancave gjyqësore me dyer të mbyllura, për rastin e Kumanovës, sot fillojnë seancat e hapura për opinionin. Në seancën e sotme duhet të dëshmojnë dy dëshmitarë të Prokurorisë dhe më pas fjalën kryesore do e ketë mbrojta të cilët do i prezantojnë dëshmitë.

Për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015 në Kumanovë, akuzohen gjithsej 37 persona.