LAJM I FUNDIT: Evakuohet kryeministri Zaev pas një kërcënimi në një konferencë në hotel Meriot

Konferenca ku po mer pjesë kryeministri Zoran Zaev para disa çasteve u nderpre pasi që nga ana e sigurimit është evakuuar ai dhe ekipi i tij.

Nga sigurimi i këtij hoteli ku po mbahet konferenca vetëm shkurt thanë se kërcënimi është eliminuar, por pa precizuar se për çfarë kërcënimi bëhet fjalë.