Lajm i fundit: Te shtena me arme ne aeroportin e Stambollit

Ne aeroportin e e Stambollit mbreme pas ores 12.30 te mesnates ka pasur te shtena me arme. Aeroprti ‘Ata turk” eshte evakuar, dhe policia  njerin nga te dyshuarit ka kapur menjehere ndersa personi tjeter eshte arestuar pas 2 ore nga ana e policise. Ende nuk raportohet nese ka pasur te lenduar.