Lajme të këqija për ju që shihni porno nëpërmjet celularit

Juve që preferoni të shihni filma pornografikë pas këtij njoftimi duhet të bëheni më të kujdesshëm. Pasi vetëm me një hapje të një videoje pornografike në celularin tuaj infektohen qindra aplikacione që vështirë se mund të fshihen.

Këto aplikacione sapo shkarkohen automatikisht në celularin tuaj, fillojnë vjedhjen e të dhënave tuaja.

Celularët që janë të infektuar nga këto aplikacione bllokohen, ndërkohë këto aplikacione, e kanë më të lehtë në bllokimin e të dhënave.

“Ne kemi rreth 100 aplikacione që janë të gatshëm për sulme të dhënash dhe parash”,- është shprehur Dubrovsky, studiues i sigurimit në “Dell”.

Për momentin këto aplikacione nuk mund të vjedhin asgjë nga telefoni, pasi janë në fillimet e tyre, por në të ardhmen këto aplikacione paraqesin vërtet rrezik.