LAJMI I FUNDIT Ambasada e Amerikes në Shkup jepë alarme qe te gjithe te punsuarit te dalin jasht ?!

 

Siq meson antpress.mk nga Ambasada e Shteteve te Bashkuara të Amerikes ndegjohet nje alarmë qe ju drejtohet te punsuarve te vet qe ta leshojne objektin dhe te dalin nga dyert emergjente.

Antpress ne vazhdim do te tentoje te merr informacione dhe te konstatojme sakt se per qfare behet fjale.