Lavdrim Muhaxheri kërcënon Shqipërinë

Shqiptari nga Kaçaniku i Kosovës, Lavdrim Muhaxheri, një eksponent i njohur i ISIS-it dhe ekzekutues barbar i shumë personave në Siri, ka lëshuar një kërcënim të fortë për sulme me thika dhe makina bombë në Shqipëri.Gazta “Dita” publikon komunikimet disa-javore përmes rrjeteve sociale që gazetari Muhamed Veliu ka zhvilluar me një përfaqësues shqiptar të ISIS i cili punon në Ministrinë e Medias të Shtetit Islamik.Qëllimi final ishte intervistimi i Lavdrim Muhaxherit i kthyer në njeriun më besnik të kreut të ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi.