Lë pas skandalet, Lindsay Lohan bëhet myslimane

Lindsay Lohan e ka bërë të gjithë botën të mendojë se ajo është bërë myslimane, pasi ka fshirë të gjithë postimet e saj në Instagram dhe ka shkruar në biografi: “Alaikum salam”, që do thotë “paqe te ty”.

Pasi lexoi Kuranin në vitin 2015, dhe ngriti një kompani produksioni në Dubai vitin e kaluar, burime të aktores thanë për Këshillin e Myslimanëve se Lohan është në një periudhë “rilindjeje”, pas skandaleve në të kaluarën.

Spekulimet për zgjedhjen e saj të jetesës janë përhapur kudo, dhe shumë besimtarë myslimanë thonë se janë “krenarë” për të dhe i dërgojnë “paqe e bekime”.

rrffr