Leonora është gati për martesë

Këngëtarja Leonora Jakupi shpesh më shumë se për këngët, flitet e përflitet për jetën personale, duke filluar nga ajo se çka bënë, çka vesh, me kë rri, e deri tek gjërat më personale, siç është ajo se me kë është në lidhje

Kjo çështje ka qenë në fokusin e publikut prej se Leonora është shfaqur në skenë. Sot u rikthye sërish në lajmet e ditës flija e Leonores.

E, nëse doni ta dini, atëherë të ju themi që këngëtarja bënë më shumë se vetëm flija, ajo është një shtëpiake shumë e mirë dhe është kujdesur shumë për rriten e Moresë, shkruan “Kosovarja”.

Me pak fjalë, Leonora është gati për martesë.