Leonora Jakupi i kthehet dashurisë së parë (Foto)

Leonora Jakupin e njihni? Po. Ama e njihni vetëm si këngëtare, e jo edhe si adhuruese të veturës Volkswagen

Leonora menjëherë pas luftës e sjelli Volkswagenin e parë ne Kosovë, bile të gjithë e kthenin kokën për ta parë veturën e saj të zezë.

Pastaj, bleu dhe voziti një xhip luksoz. E, tani është rikthyer sërish në Volskwagen ngjyrë të bardhë, shkruan “Kosovarja”.

Leonores nuk i ka rënë standardi, thjesht është kthyer tek dashuria e parë.