Leonora Jakupi ja çka i dëshiron Ziadin Selës

Ylli i estradës shqiptare Leonora Jakupi i ka uruar mirëseardhje kryetarit të LR-PDSH, Ziadin Sela në shtëpinë e tij, pas shërimit në spitalin e Tetovës, pas sulmit terrorist ndaj tij në Kuvendin e Maqedonisë në natën e 27 prillit nga ana e huliganëve dhe policëve maqedonas.

Screen Shot 2017-05-06 at 9.41.01 PM