Letra e çuditshme e pronarit për punonjësit: Nëse keni votuar Trump, largohuni!

Nëse ke votuar për Donald Trump, nuk je i mirëpritur në Grubhub. Ky është email-it që drejtori ekzekutiv i Gruhbug, restorant online për ushqim, i cili u kërkon punonjësve të tij që të largohen nëse bie dakord me sjelljen e Trump gjatë fushatës.
Matt Maloney, thekson se nuk do të lejojë sjellje duke uruar nga ekipi i tij dhe nuk e mbështet retorikën e Trump kundër myslimanëve dhe kundër emigrantëve.
“E kundërshtoj politikën urryese, nacionaliste dhe antiaemigrantë të Trump. Rikonfirmoj se kushdo që ndihet i frikësuar apo i ekspozuar, se çdo kush në Grubhub do të luftojë për dinjitetin dhe të drejtat tuaja”, thuhet në email.
Duke folur për Fox News, mbështetësi i Cliton tha se 20% e punonjësve e kanë falënderuar personalisht për shënimin dhe te tjere kane lenen punen