Leutrim Berisha, programeri nga Kosova që i la gojëhapur 20.000 punëtorë të ‘Mircosoft’(Foto)

Është vetëm 23 vjeçar por aftësitë në fushën e programimit i ka kaluar tej kufinjëve.
Leutrim Berisha ka gjetur dobësitë e Webfaqes ‘Mircosoft’ që është një nga kompanitë më të mëdha në botë.

Ai përmes fakteve ua ka dëshmuar atyre se ka qasje në faqen e tyre, duke i lënë të habitur 20.000 programerë profesionalistë të kësaj kompanie.
Kjo nuk është hera e parë që ai bë diçka të tillë, pasi gabime të tilla i ka gjetur edhe faqeve të kompanive si ‘Google’, ‘Ebay’, ‘Yahoo’ dhe ‘Nasa’.
Të kujtojmë se Leutrim Berisha i ka ndjekur studimet në UBT, në Prishtinë.

 

screenshot_4