Lëvizja Besa konteston legjitimitetin e Talat Xhaferit, s’kishte 61 vota

Kastriot Rexhepi i Lëvizjes BESA gjatë emisionit Analiza në Tv24 tregoi se deputetët e Lëvizjes BESA ishin në Kuvend gjerësa Talat Xhaferi u zgjodh kryeparlamentar.

Ai më tej tha se dilema e radhës mbtet se a ka pasur kforum gjatë zgjedhje së Talat Xhaferit për faktin e thjesht se në Kuvend nuk ishte Ali Ahmeti dhe Branko Menjallovski, shkruan Almakos.

Me këtë Rexhepi e vulos se Lëvizja BESA nuk ka votuar për Talat Xhaferin.