Lëvizja Besa më pranë rinisë

Pas takimeve të mbrëmshme me struganët dhe rinistët e kësaj ane, sot Lëvizja Besa, vazhdoi takimet e saj intenzive me shefat e shtabeve te Dollnenit dhe Ohrit.
Në këto takime, ishte prezent edhe nënkryetari i BESËS, Arben Labenishti, i cili pamëdyshje gëzon autoritet të lartë në këtë rrethinë me çka edhe interesimi i lartë i qytetarëve të kësaj ane, tregon se pas zgjedhjeve të 11 dhjetorit me BESË edhe shqiptarët në zonën 5-të zgjedhore do të jenë fitimtarë.