Levizja Besa ne lagjet e Kumanoves

Kandidati për kryetar kkmune dhe kandidatët për këshilltarë nga rradhët e Lëvizjes Besa sot vizituan lagjen e Lumit, lagje e harruar tërësisht nga pushteti i deritanishëm. Në takimet me banorër e kësaj lagje u prezentua edhe programi zgjedhorë dhe projektet në këtë lagje.