LG G6, rezistues ndaj ujit e me bateri që mbushet pa kabllo

Telefoni i ardhshëm thuhet se do të ketë ekran dhe trup rezistent ndaj ujit.

Po ashtu thuhet se kompania do të ketë bateri që mbushet pa kabllo dhe shërbimin për pagesa përmes telefonit.

LG G6 do të jetë rival i drejtpërdrejtë i Samsung Galaxy S8 që pritet të dytë të vijnë në tetor.

Fjalët kyçe: LG, pa kabllo
Sponsored by Revcontent

From the Web

Macedonia: Watch This Shocking Video Before It Gets Banned By Millionaires!
167 Average People Got Rich Using This System! Start Making $46,572 Monthly Now!
This Woman Went From a Monthly Salary of $3,200 to Making $46,572 Monthly !
Generate A High-Quality User Experience with Revcontent
Join Revcontent To Increase User Engagement and Reach
Google AMP Builds a Better User Experience on Mobile
Patch.com Chooses Revcontent for Superior Ad Quality and User Experience
Revcontent Talks The Importance of User Experience
Build a Seamless User Experience in the Mobile World
Sponsored by Revcontent

From the Web

Macedonia: Watch This Shocking Video Before It Gets Banned By Millionaires!
167 Average People Got Rich Using This System! Start Making $46,572 Monthly Now!
This Woman Went From a Monthly Salary of $3,200 to Making $46,572 Monthly !
Generate A High-Quality User Experience with Revcontent
Join Revcontent To Increase User Engagement and Reach
Google AMP Builds a Better User Experience on Mobile
Patch.com Chooses Revcontent for Superior Ad Quality and User Experience
Revcontent Talks The Importance of User Experience
Build a Seamless User Experience in the Mobile World