Lind foshnja me dy koka, familja e quan “dhuratë nga Zoti”

Foshnja e paemëruar – që ndante trupin e tij me një tjetër kafkë të ndarë – u lind nga prindërit Nasreen, 30 vjeç, dhe Naseem Muhamed, 34 vjeç.

Por, për fat të keq, foshnja vdiq vetëm disa orë pas lindjes, transmeton Gazeta Express.

Çrregullimi i foshnjës ishte zbuluar gjatë një skanimi ultrazë një ditë para se të lindte, pretendojnë burimet lokale atje.