Linda Morina kërkon burrë

Linda Morina kërkon burrë (VIDEO)

Je mbi 30 vjec, shqiptar i Shqiperise, Kosoves apo Maqedonise, je i sinqerte, je nga ata qe e duan kombin shqiptar dhe do bashkimin e trojave shqiptare, je nga ata qe nuk tradhetojne, por mbi te gjtha je akoma beqar? Atehere zgjidhja eshte Linda Morina. Kengetarja kosovare, ka deklaruar ne emisionin Oktapod te Turjan Hyskes qe tashme do te martohet dhe do te vlersoje cdo kandidature qe do vije ne drejtim te saj. Ajo kerkoi ndihmen e moderatorit Turjan Hyska qe ta ndihmonte ne kete mision te saj. Cdo propozim qe do i vije Linda Morines ne facebook-un e saj, ajo do ia trasmetoje Oktapodit dhe pretendetet duhet te vijne te ballafaqohen publikisht me Linda Morinen ne studion e emisionit.