Lista e plotë e ministrave BDI -Aleanca

Pas takimit mes Zoran Zaev- Ahmetit dhe Selës është përpiluar edhe lista e plotë e qeverisë së ardhshmë. Siç mëson portali TetovaSot nesër harmonizohen në takim të ri midis Zaev -Ahmetit dhe Selës dhe të henën dorëzohet në Kuvend programi qeveritar bashkë me kabinetin e ri.   1.Hazbi Lika- Zv kryeministër per Sistem Politik dhe Marredhënie midis komuniteteve.                                    2. Bujar Osmani – Zëvendes Kryeminister për Bashkim Evropian.    3. Adnan Jashari – Ministër për Drejtesi             4. Sadulla Duraku – Ministër për Ambient Jetesor dhe planifikim hapsinorë.                                         5. Kuader nga Kerçova do ta drejtojë Ministrinë e Ekonomisë (redaksia jone posedon emrin, por per korrektesi nuk do ta zbulojmë).                                6. Minister per Investime te huaja (Akoma nuk eshte përcaktuar).   Ndersa Aleanca per shqiptaret       Arben Taravari Ministër i Shëndetesise  Vesel Memedi Minister i Vetqeverisjes Lokale (e pakonfirmuar)