Live: Debati presidencial Clinton – Trump

Ka filluar para pak çastesh debati në mes të dy kandidatëve për President të Shteteve të Bashkuara të Amerikës

Hillary Clinton nga Partia Demokratike do të përballët me Donald Trump nga Partia Republikane.

Dy kandidatët do të debatojnë për ekonominë, edukimin dhe për sigurinë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Për të ndjekur këtë debat, klikoni në këtë link…