Llatas nuk i lejoi gazetarët që ta inçizojnë në seancë

Ka filluar gjykimi i gazetarit kotraverz Dragan Pavlloviq – Llatas, i cili akuzohet për fshehje tatimi dhe dëmtim të buxhetit të shtetit

Me kërkesë të avokatit mbrojtësë dhe të gazetarit Llatas, gjykata nuk lejoi të bëhen video inçizime në sallën ku po zhvillohet seanca për lëndën ”Total”

.[sc name=”UKA” ]

Kërkesa e tyre u pranua dhe u lejua inçizimi vetëm i prokurorëve të PSP-së