LOJA nikoqire e Festivalit POP AP AKTO.

 

Per të gjithë ju që jeni të mërzitur nga kampanja politike, Qendra LOJA ju ofron dicka te veçantë sot dhe nesër (2 & 3 Dhjetorë).
LOJA do te jete nikoqire e Festivalit POP AP AKTO.

Do te kete aktivitete të ndryshme si:

Shfaqje:
Ta përshëndesësh dhe të ma puthësh – Да го поздравиш и да ми го бациш

Ekspozita nga Daliha Zipper, Verica Kovaçevska, Alban Muja , Danilo Prnjat, Dejan Petroviq, Keti Talevska

Puëntori për art bashkëkohor me Alban Muja, Noah Treiser, Vahida Ramujkiq,

Diskutim publik: ART PËR NDRYSHIME me: Jeton Neziraj, Martin Koçovski, Salajdin Salihu, Robert Alagjozovskii, Alban Muja,, Danilo Prnjat, Bujar Luma, Iskra, Iskra Geshoska, Njomza Dragusha, Klementina Ristovska, Gjorgje Jovanoviq, Ngadhnjim Mehmetii,

Arti si formë aktivizmi nga Arianit Xhaferii, Eco Guerrilla, Tetovë

Panair njëditor i librit me“Templum”, “Antolog”, “Ili – ili”, “Goten”,Logos-A , Nobel etj.

Kocert me grupet: Blerta Kosova, Kërpudhat – Tetovë, JUNE Shkup.
Mundesi qe nuk duhet ta humbisni