LSDM, BDI dhe LR-PDSH një qeveri e mundshme ?!

Pas përfundimit të zgjedhjeve ku LSDM-ja ka marrë 428.683, që i bie 49 deputet dhe BDI-85.774, me 10 deputet dhe LR-PDSH-ja me 3 deputet mund të bëhet një qeveri e mundshme dhe më pak stabile sipas disa ekspertëve, njofton TetovaSot.
Një koalicion mes VMRO-së me 51 deputet dhe BDI-s 10 deputet që i bie 61 deputet që është një qeveri jo stabile dhe shteti mund të hy sërish në krizë të thellë politike.
Të gjitha kombinimet tjera nuk nxjerrin rezultatet e duhura për një qeveri stabile.
Këto zgjedhje do të mbahen mend pasi shqiptarët dënuan të gjithë liderët politik shqiptarë, duke ia dhënë votën LSDM-së së Zaevit dhe VMRO-së së Gruevskit. /TetovaSot/