LSDM-ja sot pasdite do të zgjedh Zaevin si mandatar

Sot pastide partia opozitare do të mbajë mbledhje të Bordit Ekzekutiv dhe Qendror, ku do të zgjedhin kryetarin e partisë Zoran Zaevin si mandatar për të formuar qeverinë e re

Mbrëmë vonë nga BDI informuan se do të mbështesin me nënshkrime LSDM-në, por vendimin përfundimtar për pjesëmarrje në qeveri do ta sjellin të hënën.