LSDM: Nuk egzsiston asnje pengese, VMRO menjeher duhet te dorezoj Qeverine

 

Nuk ekziston me asnje pengese per dorezimin e mandatit per Qeverine e re, duhet menjehere te ipet. Interesi I qytetareve te Maqedonise eshte te kene Qeveri qe do te dergoj shtetin drejt proceseve euroatlantike dhe do te siguroj kualitet per jetese dhe ajo do te ndodh u shpreh Zoran zaev.

.

Qytetareve ju duhet qetesimi I situates politike  dhe ekonomike, a kete do ta siguroje qeveria e re.

Ivanovi nuk ka me asnje arsyetim per te mos dorezuar mandatin.

Maqedonia duhet dhe do te shkoj perpara, thuhet nga LSDM-ja./Antpress