Macron: Besoj fuqimisht në rindërtimin e Evropës

Presidenti francez, Emmanuel Macron tha sot se menjëherë do të fillojë të punojë me Presidentin e Këshillit të Evropës, Donald Tusk në rinovimin e Bashkimit Evropian, që sipas tij, duhet të jetë e orientuar në një politikë të re dhe ambicioze.

“Unë besoj fuqimisht në rindërtimin e Evropës”, ka thënë për gazetarë Macron para se të fillonte darkën me Tusk.