Mahnitese, Japonia rregulloi rrugen e prishur vetem per 2 dite

Ne qytetin Fukuoka te Japonise ishte hapur nje grope e madhe si defekt i punimeve te linjes nentokesore. Mirepo punetoret japonez arriten qe kete grope te madhe ta rregullojne vetem per 2 dite. Gropa kishte nje thellesi prej 15 metrave dhe tash me rruga eshte mee forte 30 here me shume se me pare.Burimi/The Guardian