Makiazh në vesh, trendi më i ri

Trendi më i ri që po pushton rrjetet sociale është makiazh në vesh. Ky trend nisi që në 2014 nga dizajnuesi Anthony Vaccarello por tani kanë filluar ti japin rëndësi. Ishte Pat McGrath ai që krijoi një ekspozim të veshit të lyer me argjend për koleksionin e Louis Vuitton.

Mesa duket, kjo tendencë do të godasi të gjitha blogjet dhe faqet e para të revistave në vitin 2017.