Mamaja i blen tre fëmijëve 96 dhurata Krishtlindjeje secilit

Vitin e kaluar ajo u akuzua nga shumë njerëz se abuzoi dhe llastoi fëmijët e saj duke shpenzuar 1,500 dollarë për 87 dhuratat e tyre të Krishtlindjes.

Këtë dhjetor, Emma Tapping do të sigurohet t’i blejë tre fëmijëve të saj 96 dhurata secilit, megjithëse ata ende nuk kanë përdorur shumë nga sendet që morën gjatë festave të 2015.

28 vjeçarja nga “Isle of Man” u bë e famshme vitin e kaluar pasi fotoja e saj me 300 dhurata poshtë pemës së Krishtlindjes u bë virale.

“Çdo gjë që fëmijët e mi duan e marrin për Krishtlindje,” tha Znj.Tapping për Daily Mail.

3b56b47f00000578-4028532-emma_tapper_who_was_accused_of_abusing_her_children_by_spending_-a-23_14816297926163b56b48900000578-4028532-emma_has_said_she_s_just_a_normal_mum_who_saves_and_bargain_hunt-a-38_14816302588613b56ac7a00000578-4028532-her_daughters_told_channel_5_they_love_being_showered_with_gifts-a-30_14816298451063b5583a200000578-4028532-image-a-39_14816312707313b55799500000578-4028532-image-m-36_14816299331703b56b47500000578-4028532-last_year_she_received_widespread_condemnation_for_showering_her-a-25_1481629797866