Mançevski : Jemi shumë afër marrëveshjes me BDI-në (VIDEO)

Lidhja Socialdemokrate e Maqedonisë thotë se ka kontakte me BDI-në megjithatë jo në nivel liderësh, por në shkallë më të ulët. Ahmeti dhe Zaevi ende nuk janë takuar personalisht, por nënkryetari i LSDM-së Damjan Mançevski thotë se partitë kontaktojnë dhe janë duke punuar në sigurimin e nënshkrimeve të nevojshme.