Maqedonasit pa viza ne SHBA

Dijaspora e bashkuar e Maqedonise ne Amerike permes nje telegrame te derguar Donald Trampit ka uruar per fitoren si kryetar i SHBA_se. Gjysma e Amerikaneve kane prejardhje maqedonase, Ohajo, Micigan, Ilinois, Indijan Nju jork, Nju Gjersi, Pensilvania jane vendet e numrit te madhe te bahskesive maqedono-amerikane. Shpresojme ne bashkepunimin mes juve  dhe administartes suaj, me qellim zgjerimin e lidhjes se Maqedonise dhe SHBA-se dhe shpresojme se ne te ardhmen Maqedonasit do te udhetojne pa viza ne Amerike, thuhet ne kete telegram./Antpress