Maqedonia e 4 ne Bote per pirje te duhanit

 

 

Kina mbane vendin e pare me 4124 cigare ne vit, sipas te dhenave te Organizates boterore shendetsore. Pas Kines vjen Bellorusia me 3831 cigare te pira ne vit per person, pastaj Liban 3023, percjell Antpress.

Ne Maqedoni ne vit pihet 2732 cigare per person, pas Maqedonise ne liste eshte Rusia  me 2690 cigare.

Me pak cigare konsumohen ne Guinea, vetem 15 ne vit, pastaj Uganda 41 dhe Gibraltari 53/Antpress