Maqedonia ne ethet zgjedhore, sonte ne programin 200

Maqedonia tashmë është në ethet zgjedhore.
Të djelën në darkë u zyrtarizuan listat e deputetëve. Thuajse në të gjitha listat kemi prurje të reja emrash por a do të sjellë ky fakt thjeshtë vetëm fytyra të reja apo mendësi dhe politikë të re? Nga ana tjetër deputet që do të vijnë do të vazhdojnë të jenë peng e liderëve apo do të dominojë profesionalizmi i tyre?
Për këto dhe të tjera do të flasin: Abedin Zmberi, Ish deputet, Mersim Maksuti, Profesor universitar, Sasho Klekovski, Analist politik.
#Programi200
#AlsatM, E Martë, 22.30.
#NazimRashidi

Nazim Rashidi - Programi 200's photo.
Nazim Rashidi - Programi 200's photo.