Maqedonia vend i (jo) stabilitetit politik?!Sonte ne Rruga drejt

A ka shans Maqedonia të mbetet vend i qëndrueshëm, në të cilin shteti juridik do të funksionojë, vend në të cilin do të rikthehet demokracia, apo do të bëhet vend i jostabilitetit sidomos atij politik, vend në të cilin drejtësia do mbetet synim dhe demokracinë do ta zëvendësojë diktatura e hapur. Në këto dilema sonte në “Rruga drejt…” debatojnë Vlladimir Millçin, ish drejtor i SOROS-it; Zemri Elezi, profesor universitar dhe Lubomir Cucullovski, profesor.