Mashtroni me stil: Hilet e magjistarëve, më të thjeshta seç mendonim!

Mesiguri që të gjithë jemi fiksuar me numrat e shpejtësisë, të cilët sado jemi munduar t’i zbulojmë, s’ja kemi dalë kurrë. Nga 4 letra, dilnin vetëm 3, pastaj shfaqej një tjetër në xhepin tonë dhe e vetmja gjë që mund të belbëzonim ishte: uauuu! Por sigurisht që lojrat e shpejtësisë e kanë një të fshehtë të vockël, që syri ynë nuk e kap. Ju kemi zbuluar sot 2 hile, të cilat mund t’i përdorni për ta bërë një takim me miqtë sa më argëtues. Me këtë rast, tregoni dhe “aftësitë” tuaj në magji dhe përgatituni për pyetjet: E si e bëre këtë? Bëje dhe njëherë se një gjë fsheh ti!

Tipike për festën e Halloween-it, ky truk bëhet kështu:

Fizika na ka mësuar se një gjë e tillë nuk mund të ndodhë kurrë! Por me pak pluhur zanash, mundemi!

Ngjitini dy letrat në mes dhe vazhdoni përthyerjen si në foto.

Me bazën e re të qëndrushme, por të padukshme për të tjerët, trupi sipër do të mund të qëndrojë.