Maskohet si ‘Baba Dimër’ dhe vjedh në një shitore të Shkupit

Mbrëmë rreth orës 21:00 hajduti i maskuar si ‘Baba Dimri’ ka grabitur duke kërcënuar me një armë zjarri në një dyqan të Shkupit, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Policia ka informuar se incidenti ka ndodhur në rrugën Budapest, në Taftalixhe dhe se ‘Baba Dimri’ hajdut ka marrë qarkullimin ditor dhe pastaj ka ikur në drejtim të panjohur.

Kompetentët punojnë në sqarimin e plotë të rastit.