Maturantja me fustanin në formë pice (Foto)

Olivia Mears nga Shtetet e Bashkuara, e ka krijuar një fustan në formë pice, për ta veshur në mbrëmjen e maturës.

Dëshirën për specialitetin italian, ajo e ka shfaqur në ahengun e fundvitit kur të gjithë mundohen të duken sa më bukur dhe të veçantë, transmeton Telegrafi.

Fustan në formë pice për mbrëmjen e maturës
“Ka kaluar koha për vetëm një miss të mbrëmjes, tani të gjithë fokusohen në pëlqime dhe shpërndarje në rrjetin social”, ka shkruar Mears lidhur me rastin.

Fustani saj i pazakontë, dukë se është dukur shumë interesant, meqë ka marrë afro 30 mijë pëlqime vetëm në Instagram.