Mbaroi takimi Ivanov-Gruevski, ish-mandatari refuzon të jep deklaratë

Presidential candidate of ruling VMRO-DPMNE Gjorge Ivanov (R) greets his supporters next to Macedonian Prime Minister Nikola Gruevski during an election campaign rally in Veles April 25, 2014. Macedonians will cast their ballots on April 27 in the second round of the presidential vote, overshadowed by the general elections. Macedonian voters look likely to hand conservative Gruevski a third term in a snap parliamentary election on Sunday, opting for relative economic stability and shrugging off opposition claims of creeping authoritarianism. REUTERS/Ognen Teofilovski (MACEDONIA - Tags: POLITICS ELECTIONS)

Kryetari i OBRM-PDUKM-së, Nikolla Gruevski, pas mbarimit të takimit me presidentin e shtetit Gjorge Ivanov, ka shfrytëzuar momentin kur gazetarët kanë qenë brenda dhe është larguar nga vendi i takimit pa mos dhënë asnjë informacion në lidhje me takimin.

Ky ishte takimi i fundit i presidentit Ivanov me liderët e partive politike në Maqedoni, me të cilët ka diskutuar për atë se kujt duhet t’ia jap mandatin